Een keuze voor

Verstegen

Snijdt Hout

Uw houthandel in de omgeving van Den Bosch

Hout nodig? Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen levert in Den Bosch en omgeving

In onze houthandel vlak bij Den Bosch bieden wij altijd een ruime keuze uit talloze soorten hout. Of je nu timmerhout nodig hebt voor een verbouwing, of hardhout zoekt om een stevige vlonder in de tuin te maken. Je vindt alles wat je zoekt bij Verstegen in Heesch. Wij hebben een groot aantal houtsoorten direct op voorraad. In onze eigen houtzagerij zagen en schaven we jouw hout precies op maat, zodat je er thuis meteen mee aan de slag kunt. Maak van prachtig hout een unieke tafel of een bijzondere kast en geniet vele jaren van het resultaat. 
 

De ene houtsoort is de andere niet

Weet je niet precies of je voor jouw project nu eikenhout, meranti of grenen nodig hebt? Vraag het gerust aan onze behulpzame specialisten. We adviseren je graag, want voor iedere uitdaging hebben wij wel een oplossing. Ons bedrijf bestaat al 60 jaar, dus we weten inmiddels precies waar we het over hebben. In onze houthandel nabij Den Bosch vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van houtbewerking. Zelfs voor binnen- en buitendeuren van de beste merken ben je bij onze 10.000 m² tellende werf aan het juiste adres. 

 

Hout en bouwmaterialen voor particulier en professional 

Omdat we de best gesorteerde houthandel in de buurt van Den Bosch zijn, hebben we ook verschillende soorten gevelbekleding in ons assortiment opgenomen. Naast balken, latten en planken leveren wij ook vele andere bouwmaterialen. Bovendien kun je in onze zaak ook terecht voor plaatmateriaal, zoals MDF en multiplex. Wil je nu eindelijk eens die mooie blokhut maken? Sla de plank niet mis en bestel het benodigde tuinhout tegen een hele scherpe prijs. Je kunt de materialen bij ons afhalen, maar we kunnen de spullen ook bij jou thuis bezorgen.