Een keuze voor

Verstegen

Snijdt hout

Bouwmaterialen kopen voor uw klus nabij Den Bosch

Tijdens de lange lockdown zijn veel mensen aan het klussen in huis. Doordat we meer tijd spenderen in onze woningen dan gewoonlijk, zien we misschien veel dingen die verbouwd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld een rottend kozijn of een schuur die aan een opknapbeurt toe is. Het kan ook zijn dat je meer tijd hebt om eindelijk de projecten uit te voeren die al een tijd op je to do-lijst stonden, of misschien ben je gewoon geïnspireerd geraakt om iets moois te bouwen.

Hout in vele soorten en maten

Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen kun je terecht voor materialen in vele soorten en maten en kun je diverse soorten hout en hardhout kopen. Wil je bijvoorbeeld een tuinschuur maken, een blokhut voor de kinderen of een mooie veranda waar je heerlijk op kunt zitten in de zomer? Wij hebben onder andere tuinhout, zoals vurenhout en hardhout, wat hiervoor uitermate geschikt is.


Als je nieuwe deuren nodig hebt voor je woning, kun je ook bij ons terecht. Wij hebben kwalitatief goede deuren voor zowel binnen als buiten, uit onze eigen voorraad of van merken zoals Austria, Albo en Skantrae.


Ook kun je bij ons plaatmateriaal aanschaffen voor groothandelsprijzen, zoals bijvoorbeeld gipsplaten, MDF en spaanplaten. Dit soort materialen kun je voor talloze doeleinden gebruiken en is soms de basis van je bouwwerk. Als we het niet op voorraad hebben, dan bestellen we het graag voor je.

Wij geven u graag advies

Bovengenoemde bouwmaterialen zijn maar een greep uit ons assortiment. Wij helpen u graag verder als u bouwmaterialen of hardhout kopen wilt en staan voor u klaar als u vragen heeft. We kunnen u adviseren over de producten en de eigenschappen van het materiaal of met u meedenken over uw bouwplannen. Ook kunt u een offerte aanvragen en bouwmaterialen bestellen. Wij bezorgen uw materiaal graag in de omgeving Den Bosch, of u kunt met eigen transport uw bestelling ophalen. Veel bouwplezier!